CONSELL ESPORTIU PLA URGELL Associacions Mollerussa Lleida

Tanquem amb èxit un cap de setmana ple d'activitats

Aquest cap de setmana de l'11 i 12 de febrer, el Consell Esportiu del Pla d'Urgell ha organitzat diverses activitats pels infants i famílies de la comarca

14/02/2023

Matinal d'escacs 

El dissabte 11 de febrer, el club d'escacs de Mollerussa, amb la col·laboració i promoció del Consell Esportiu del Pla d'Urgell i l'Ajuntament de Barbens van portar la cinquena Jornada del circuit EnroCA'T al Poliesportiu Municipal de Barbens.

Una cinquantena d'infants i joves van participar en la matinal d'escacs, on després de les jugades van rebre un premi segons la seva classificació.

Es reprèn la Trobada de Bàdminton 

La Salle de Mollerussa recupera la Trobada de Bàdminton després de tres anys sense celebrar l'esdeveniment. Una trentena d'infants i joves es van reunir el dissabte 11 de febrer al pavelló de l'institut per celebrar la 14a edició. 

L'esquiada més esperada 

Un any més, el diumenge 12 de febrer va tenir lloc la mítica esquiada organitzada pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell per a totes les famílies. Una vuitantena de persones van traslladar-se fins a Port Ainé per gaudir de l'esquí i l'snowboard amb classes incloses.