CONSELL ESPORTIU PLA URGELL Associacions Mollerussa Lleida

Torna el circuit escolar d’escacs, l’Enroca’t

Es duran a terme set concentracions en diferents centres educatius del territori, que se celebraran en dissabte a les 10 h

06/10/2022

El Club d’Escacs Mollerussa i el Consell Esportiu del Pla d’Urgell organitzen una nova edició de l’Enroca’t, el circuit escolar d’escacs. Es duran a terme set concentracions en diferents centres educatius del territori, que se celebraran en dissabte a les 10 h. La primera jornada tindrà lloc el pròxim dissabte 15 d’octubre a la sala d’actes de Fondarella.

Per a l’elaboració de la classificació de cada categoria s’utilitzarà la puntuació de cada campionat. Tots els membres de l’equip hauran de ser del mateix centre educatiu. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, sempre i quan hagin participat en un mínim de quatre concentracions. La categoria dels equips la determinarà el jugador de major edat.

Les inscripcions són gratuïtes i s’han d’efectuar a través del correu ceplaurgell@gmail.com indicant nom complet, data de naixement i centre educatiu del/la esportista.

Bases Circuit EnroCA'T