CONSELL ESPORTIU PLA URGELL Associacions Mollerussa Lleida

Tret de sortida a la nova temporada de l'escola OK-XS de Miralcamp

El dimecres dia 13 de setembre s'iniciaran les jornades de portes obertes adreçades a totes les famílies de la comarca del Pla d'Urgell

10/08/2023

L'escola OK-XS d'hoquei patins de Miralcamp enceta una nova temporada després de l'èxit aconseguit l'any passat. El dimecres dia 13 de setembre es donarà el tret de sortida a les jornades de portes obertes que se celebraran durant tot el mes de setembre. L'escola començarà la temporada amb regularitat el dimecres dia 4 d'octubre. 

Impulsada pel Consell Esportiu del Pla d’Urgell i l’entrenador Isidre Brufau, l’escola OK-XS de Miralcamp té com a objectiu atansar l’hoquei patins als nens i nenes. Proposa ensenyar aquest esport d’una forma alternativa, reduint l’espai de joc, el material i els jugadors a la pista. La modalitat OK-XS permet als infants aprendre els conceptes bàsics d’aquest esport en un espai més reduït amb material adaptat i amb menys nombre de jugadors a la pista. L’escola pretén modificar el sistema de competició a través de trobades amb altres clubs amb l'objectiu que els jugadors puguin jugar tota l’estona amb adversaris del mateix nivell i sense seure a la banqueta, evitant d’aquesta manera qualsevol mena de discriminació.

Vull inscriure'm